Pizza pannenkoeken

pizza

 

Ingrediënten voor het deeg: 

2 volle eetlepels gewone tarwebloem (niet zelfrijzend)

1 volle eetlepel maïzena

1/2 koffielepel zout

1 koffielepel suiker

4 eetlepels arrachide olie (andere olie mag ook)

2 eieren

+/- 150 cc  water

Voor het bakken nog wat boter of olie.

Het beleg :

Tomaten of tomatenpuree, uienringen, basilicumblaadjes, reepjes gekookte ham, Italiaanse kruidenmengeling, kaas (mozzarella, gruyere, ementhal)

Werkwijze:

Meng de bloem en maïzena voeg het water erbij en roer tot een gladde massa zonder klonters.

Klop de eieren los samen met de olie, suiker en zout. Doe het eiermengsel bij de gladde massa en roer tot een beslag.

Laat alles 10 minuten rusten.

Laat een koekenpan heet en doe er wat olie in.

bak de pannenkoek aan 1 kant en wanneer hij een beetje stevigheid krijgt strooi je er de de vullingingrediënten overheen.

Dek af en laat op een zacht vuurtje tot de kaas is gesmolten.

 

 

 

Een comment achterlaten